Mossagården erbjuder ett naturdedikerat picknick-café med tillhörande aktiviteter som rör sig utanför kriterierna för allmän sammankomst. Här kan man softa i skogarna och ängarna med en picknick korg - i närheten av festivalområdet med livekonserter - och naturnära aktiviteter erbjuds. Största fokus kommer att ligga på avkoppling, att kunna sticka ner tårna i gräset, umgänge med varandra utan att för den delen spontankramas utan på säkra avstånd, trubadurmusik som sällskap till maten, att njuta av naturen och omgivningarna. Det är vår största ambition picknick-caféet ska få hög mysfaktor och bli gemytlig för hela familjen. Se program.

Vi kommer enbart att erbjuda förköp av picknick-korgar och alla ingredienser är förstås 100% ekologiska. Det finns också övrig mat och fika att finna inom caféområdet. För att boka er picknick-korg, besök biljetter. Varmt välkomna!

OCH Håll i - håll ut! Sitt inte för nära varandra inom festivalområdet. Tillsammans håller vi två meters avstånd och tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridning. Varmt tack för hänsynsfullt visad omsorg om varandra.