Tillbaka
Sveriges mysigaste Mossagårdsfestivalen fyller 10 år!

För tionde året i rad sätter vi Veberöd på kartan med vår ekologiska festival! Och vilka fantastiska tio år det har varit! Inte kunde vi föreställa oss att den där snilleblixten att bjuda in allmänheten till lite skönt festivalhäng på gården skulle bli en sån uppskattad och självklar långkörare.

Planeringsarbetet inför årets festival är i full gång och vi presenterar löpande våra dragplåster. Vad sägs om underbara Jakob Hellman, det mytomspunna proggbandet Träd, Gräs och Stenar, legenden Jojje Wadenius eller europa-heta Factory Brains? Härligt, tycker vi! Som vanligt anordnas det också inspirerande naturvandringar i omgivningarna och ges möjlighet att prova på olika avslappnande träningsformer i grönskan. Klubb Mossa leds i vanlig ordning av forne The Ark-gitarristen Martin Axén, som handplockar ösiga artister att förgylla kvällarna med och agerar hus-DJ. Här kan alla nattugglor dansa loss och svinga en ekologisk ölbägare i goda vänners lag långt in på småtimmarna.

Precis som tidigare år agerar även singer-songwritern Kristian von Svensson konferencier mellan musikakterna, medan Åke Högman håller i festivalinvigningen - kanske med hjälp av ”Woodstock”, Åkes specialskrivna hyllningslåt till Mossagårdsfestivalen. Mossagårdsfestivalen har sammanfört människor med liknande övertygelser, som alla tycker det är underbart att det skapas en ekologisk festival som sprider glädje och nytta på samma gång, och i år blir inget undantag!

Varmt välkomna!
Önskar festivalgeneral Ebba-Maria Olson.